Mas QuintanaAMB CAPACITAT PER 16 PERSONES, MAS QUINTANA ÉS UNA MASIA DEL SEGLE XVI A 1.150M D’ALÇADA

Mas Quintana de Ciuret és una masia del segle XVI situada a 1.150 metres d’alçada, entre les serralades de Bellmunt i Milany, en una zona de les més verdes i de més bellesa de la Catalunya interior, just en el vèrtex que fa de punt d’encontre de les comarques d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa.

Amb prop de 500 anys d’antiguitat era la vivenda principal fins que al segle XVII es va construir Cal Pubill al costat. La casa totalment reformada però sense perdre els seus orígens rurals de la muntanya catalana, està ubicada al bell mig de la quintana on pasturen les vaques de la finca.

La zona de Ciuret, envoltada de grans fagedes i prats, és un lloc ideal per a la pràctica de l’excursionisme. Tenim a l’abast llocs tan emblemàtics com el cim del Puigsacalm, el santuari de Bellmunt o el castell de Milany o de Curull.

La finca es pot recórrer a través de camins i senders senyalitzats, amb una vegetació frondosa, boscos de faig i roure, prats on pastura el ramat, i fonts i rierols, on us podreu banyar als gorgs de la capçalera del riu Ges.